Spa

Unna dig eller någon du håller kär en avslappnande spa-behandling för kropp och själ. Alla SpaStudions behandlingar utförs med ekologiska hudvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Kosmetisk akupunktur – 60 minuter
Ansiktsbehandling med mycket tunna och ytliga nålar. Ger ansiktet mer spänst och lyster, reducerar rynkor och påsar under ögonen, minskar stora porer, lyfter hängande ögonlock samt dubbelhaka. Ger ett piggare och fräschare intryck. Stärker immunförsvaret som en bonus.
Läs mer här!
• Pris 850 kr Boka
Erbjudande: 500 kr rabatt vid köp av kort på 5 behandlingar.

Kosmetisk akupunktur lyx – 80 minuter
Samma som ovan fast i denna behandling ingår extra massage och ansiktsmask för ökat resultat.
• Pris 1100 kr Boka
Erbjudande: 700 kr rabatt vid köp av kort på 5 behandlingar.

Delad glädje – Duo-behandling – 90 minuter NYHET!
Njut av en underbart avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. Behandlingen innehåller varma stenar, kinesiska sugkoppar och klassisk massage på rygg och nacke samt ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Ni får behandling samtidigt.
• Pris 1650 kr Boka

Total avkoppling – 120 minuter
En riktig lyxkur med en utförlig och härlig massage av hela kroppen med extra lång massage och akupressur på händer, fötter och skalp. För den som vill, skrubbas även fötterna med en mjukgörande och detoxande sockerskrubb. Därefter följer en underbart skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen är extremt avkopplande då den både behandlar och förebygger stress och stela ömma muskler. Den perfekta behandlingen för dig som vill lyxa till det extra mycket.
• Pris 1250 kr Boka

Gamla stans bästa – 75 minuter
Djupt avstressande behandling som inleds med en uppmjukande massage för rygg och nacke med varma stenar. Därefter arbetas dina muskler igenom med en klassisk halvkroppsmassage, varpå du får njuta av en lystergivande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen är till för dig som vill njuta av en underbar upplevelse och samtidigt få mjuka muskler.
• Pris 700 kr Boka

Skeppargränds topp till tå – 65 minuter
En komplett behandling som inkluderar en klassisk halvkroppsmassage, vad- och fotmassage, inpackning och massage av händer samt en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. En himmelsk behandling som är idealisk för dig som vill ha lite av varje.
• Pris 650 kr Boka

Fotkur – 45 minuter
Avkopplande kur där fötterna först packas in i varma handdukar, för att sedan skrubbas, filas och masseras mjuka. Medan fötterna är inpackade, återfuktas och masseras händerna. En härlig behandling för torra och trötta händer och fötter.
Obs. Ej medicinsk fotvård. Behandlingen är avdragsgill och går som friskvård.
• Pris 750 kr Boka

Drömkuren – 60 minuter
Härlig exotisk ansiktsbehandling som verkar extremt avstressande och humörhöjande. Med hjälp av en kinesisk massageteknik ökas lymf- och blodcirkulationen så att ditt ansikte får extra spänst och lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, två ansiktsmasker och en lång härlig ansiktsmassage som motverkar stress och rynkor. Ditt ansikte efterlämnas silkeslent och strålande. Behandlingen är varmt rekommenderad för dig som söker det lilla extra.
•Pris 520 kr Boka

Energigivande ansiktskur – 30 minuter NYHET!
Välgörande ansiktskur med rengöring, peeling och en särskild form av ansiktsmassage som bland annat ökar hudens cellförnyelse. Behandlingen är underbar för dig som känner dig trött, glåmig och tilltäppt i ansiktet.
• Pris 350 kr Boka

Förläng din tid av njutning med en tilläggsbehandling!
Kan endast bokas i samband med annan behandling.

Tillägg fotmassage – 10 minuter
Lång och skön massage av dina fötter som får dig att sväva på moln.
• Pris 95 kr Boka

Tillägg handmassage – 10 minuter
Skäm bort dina händer med en cirkulationsökande och stimulerande handmassage.
• Pris 95 kr Boka

Tillägg ansiktsmassage – 10 minuter NYHET!
Underbart skön och avkopplande massage för ansiktet.
• Pris 95 kr Boka

Tillägg skalpmassage – 10 minuter
Njut av en välgörande skalpmassage som lindrar stress och spänningar.
• Pris 95 kr Boka