Om SpaStudion

Välkommen till SpaStudions idyll

OBS! SpaStudion är stängt för mammaledighet från och med juli 2018. Eftersom det är första barnet vet jag inte hur länge jag blir borta men jag skickar ut nyhetsmail när jag är tillbaka. Samt annonserar på Facebook (SpaStudion Köping) och Instagram (SpaStudion).
Berörda presentkort förlängs automatiskt.

SpaStudion startades i oktober 2010 och finns på Östra Långgatan 31, Gamla stan i Köping. I den idylliska stugan från 1700-talet kan du njuta av en rad behandlingar för kropp och själ.

Med hjälp av familj och vänner har stugan renoverats invändigt från början av mars till slutet av september 2013. Det var med andra ord väldigt mycket att göra. För nyfikna finns bilder på arbetet på Instagram: SpaStudion samt Facebook-sidan: SpaStudion Köping

Jag som driver SpaStudion heter Elina Sundberg och är utbildad akupunktör, massör och spa-terapeut. Min utbildning består av tre år inom Spa & Hälsa vid Örebro Universitet samt tre år på Akupunkturakademin i Stockholm. Dessutom har jag praktiserat akupunktur på The First Affiliated Hospital of Nanachang i Kina.
Jag är även utbildad i Kosmetisk akupunktur hos Gun Hed.

Mail: elina@spastudion.se
Tel: 0720 093 379
Eftersom telefonen är avstängd medan behandling pågår är det enklast att få kontakt via mail. SMS undanbedes.

Bokningsbara tider:
Alla lediga tider kan ses genom att klicka på ”BOKA” högst upp på sidan.
Medan behandling pågår är butiken stängd.

Adress: Östra Långgatan 31, Gamla stan,
731 30 Köping.
Klicka här för karta

Parkering finns utanför stugan. Dock kan det vara ont om platser runt lunchtid.